Jenkkiauto-korjaamo

Täyden palvelun jenkkiautokorjaamo

Palveluitamme ovat muun muassa

  • Huollot
  • Testaukset
  • Korjaukset
  • Viritykset
  • Katsastuspalvelu
  • Varaosat
  • Valvoline-öljyt

Yli 30 vuoden kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme takaavat työmme laadukkuuden. Huollamme ammattitaidolla mm. Chevrolet-, Cadillac-, Chrysler-, Ford-, Buick-, Lincoln-, Mercury- ja Dodge-merkit sekä muut aidot Amerikan autot. Korjaamostamme löydät tarvittavan tiedon ja taidon, olipa kyseessä pieni ja nopea työ tai laaja ja vaativa remontti.

Asiakaspalvelusta vastaa aina sama henkilö, joka myös huoltaa autoasi. Annamme mahdollisimman tarkan kustannusarvion ennen töiden aloittamista. Jos matkan aikana ilmenee muutostarpeita, olemme luonnollisesti yhteydessä. Työn valmistumisen jälkeen teemme aina sinulle yksityiskohtaisen selvityksen autollesi tehdyistä toimenpiteistä.

Kesäaikaan korjaamolla tehdään pitkää päivää klassikkoikäisten autojen parissa. Näihin tehtäviä korjaustöitä ei yleensä tehdä ”listan mukaan”, vaan suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Oli kyseessä sitten kunnostus, moottorin viritys, haastavammat tekniset muutokset tai vaikkapa koko auton entisöinti museokatsastusta varten.  Etsimme aina asiakkaan kannalta mahdollisimman kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun.

Vanhemman kaluston lisäksi työskentelemme mielellämme myös uudempien USA-autojen kanssa. Nykyaikainen diagnostiikkalaitteistomme tukee myös modernien tai erikoisempienkin jenkkien vianmääritystä. Suoritamme määräaikais- ja kausihuollot ammattitaidolla merkistä ja mallista riippumatta huolto-ohjelman mukaisesti. Öljyinä käytämme ensisijaisesti huippulaadukkaita Valvolinen tuotteita.

Korjauksiin tarvittavat varaosat hankimme monesta lähteestä. Edustamme tunnettuja USA-tuotemerkkejä ja myös käytettyjä varaosia hankitaan tarpeen mukaan. Harvinaisemmatkin osat löytyvät vuosien varrella tutuiksi tulleiden kanavien kautta. Varastoimme yleisimpiä kulutusosia kapasiteettimme mukaan ja myymme niitä myös erikseen. Tarvittaessa saat meiltä myös vanteita ja renkaita.